GCCC terugblik 2011

* 28 december: 6e Kerststallenrit in de omgeving van Putte-Kapellen (Vlaanderen). Traditionele puzzelrit met erwtensoep en Vlaams runderstoofvlees. Opnieuw succesvol met 68 deelnemers, met dank aan Con en Koos voor de organisatie!

* 20 november: Rit in het teken van Sinterklaas, getiteld: Makkers start uw wild geraas. Organisatoren Jan-Erik en Wim wisten een bezoek te regelen aan Classic Jaap in Dalfsen. Dit bijzondere klassiekerbedrijf stond ook garant als gulle sponsor van prijzen. Daardoor kon Sinterklaas letterlijk vele cadeau’s uitdelen. Tijdens de rit kon ook een vrolijk gedicht worden geschreven en aten we een voortreffelijke Windsor high tea na afloop bij TeaTime in het Drentse Zuidwolde (nabij Balkbrug). Ondanks het mistige weer, toch nog 54 deelnemers.

* 16 oktober: Najaarsrit om de vingers bij af te likken: Lekken langs de Lek! Met een deelname van 91 personen en 60 eters na afloop. Start en eindpunt bij Hotel Belvedere in Schoonhoven. Dank aan Paul voor het uitzetten en het geregel rondom deze zonnige rit!

* 18 september: Heerlijk uitwaaien in Gaasterland (zuidwesthoek van Fryslân), georganiseerd door Aad, Alfons, Carlo en Huub. Zij hadden een puzzelrit uitgezet met veel vragen. Start en finish bij hotel Iselmar in Lemmer. Een deelnameveld van 72 deelnemers, waarvan  er 52 na afloop bleven eten.

* 14 augustus: Picknickrit met een bijzondere start op het marktplein van Delft. Deze rit trok 92 deelnemers, waarvan 15 introducés. De korte rit eindigde in Leidschendam, waarna de jaarlijkse picknick bij de organisatoren Ernst en Piet volgde. Het melken met de opblaaskoe was daarbij een groot succes!

* 3 juli: Speciale Roze rit in teken van Roze zaterdag Groningen. 37 GCCC-leden waren met 15 introducés naar het restaurant De Paalkoepel aan de Meerweg in Haren gekomen om deze rit van organisator Freek mee te rijden. Een deel van hen deed op 2 juli mee aan de roze activiteiten in Groningen. In de avond schoven 14 mensen aan voor een Amerikaanse BBQ (3e keer al) bij onze roze oud-tandarts Jaap Stienstra in de tuin.

* 10 t/m 13 juni: Eurotour in de Waalse Ardennen, deze keer in organisatorische handen van de GCCC. Liefst 182 (inter)nationale deelnemers en ruim 90 klassiekers! Overnachtingen in hotel Van der Valk in Verviers. Bezoeken aan o.a. Stavelot, Signal de Botrange, La cascade de Coo, Durbuy en Chocolatier Defroidmont. Met een bier- en whiskey proeverij en een party avond met ‘dress to impress’, Fransix als verrassingsact en een afsluitende disco.

* 29 mei: Alkmaar kleurt Roze.  Met vele ‘roze’ klassiekers van de 65 deelnemers reden we in colonne een mooie, relaxte siteseeing-tour door Alkmaar en omgeving. Aansluitend een heerlijke roze high tea in restaurant café De Vestibule. Georganiseerd door Edwin en Marcel, die ook hun eigen bedrijfjes goed op de kaart wisten te zetten.

* 3 april: Blij door de Meierij. Rit in omgeving van ’s-Hertogenbosch met 92 deelnemers. De rit had als vertrek- en aankomstpunt restaurant Croy De Pettelaar. Dank aan Hans en Marc voor de organisatie!

* 13 maart : Ontdek het Achterste Hoekje. Rit met een hoog lentegevoel met start bij Restaurant Groeskamp in Doetinchem. Met bezoeken aan restauratiebedrijf Lensink en Kolstee en boekenstad Bredevoort. Met 61 deelnemers, waarvan de meesten na afloop bleven eten bij Groeskamp. De organisatie van deze rit was in handen van Marchel en Paul.

* 20 februari: Jaarlijkse ledenvergadering (ALV), dit keer bij  B&S autoaanpassingen in Amersfoort met een opkomst van 40 man. Voorzitter Dick tekende voor de organisatie.