GCCC terugblik 2010

21 november: Bezoek aan de automobielverzameling in Louwman Museum in Wassenaar met 65 deelnemers (waarvan ongeveer de helft na afloop bleef dineren bij Van der Valk Den Haag-Wassenaar).

31 oktober: Herfstrit door Europoort, over de Maasvlakte en door Voorne en Den Briel. De rit is uitgezet door Paul (van die mooie klassieke BMW en Peugeot 304). Met een deelnameveld van 76 mensen, waarvan er 60 na afloop bleven eten bij hotel-restaurant De Beer.

9 t/m 16 oktober: Van de 56 internationale deelnemers aan de Rainbow Tour 2010 in de Franse Bourgogne telden we liefst 27 GCCC-leden. Een prachtige week met strakblauwe hemel en zon. Lekker voor de cabriorijders! Alleen de laatste dag was koud en kil.

19 september: GCCC-najaarsrit door de Betuwe met 76 deelnemers. Start- en eindpunt bij Brasserie NU in Kerk Avezaath, nabij Tiel. Heerlijke rit, georganiseerd door Marchel en Paul.

22 augustus: Zwoevend over Zuid-Beveland. Zomerse uitwaairit met 71 deelnemers, waarvan 27 zweefvliegers en 50 na afloop bleven eten (BBQ op het overdekte terras van het restaurant van Airport Zeeland nabij Goes. Coproductie van de leden Pieter-Onno en Wilco.

18 juli: Ritje door Groene Hart nabij Nieuwkoop en vervolgens picknicken achter het decor van klassieke auto’s op het landgoed van Piet en Ernst in Leidschendam. Deze zomerse picknickrit telde 75 deelnemers.

20 juni: Samen met de organisatoren van het homoculturele festival MidZomerGracht in Utrecht en Stichting KeiRoze in Amersfoort een ludieke KeiRoze rally gereden voor meer homorechten en tollerantie. Start in Utrecht en eindpunt Amersfoort om de Roze week 2010 in te luiden. Bijna 40 deelnemers.

8 mei: Groningse lenterit met o.a. bezoek aan landgoed Nienoord en het Nationaal Rijtuigmuseum. Opkomst: 41 deelnemers.

18 april: Houd je oldtimer paraat in het Marikzaat vanuit Hoogerheide vlakbij Bergen op Zoom. georganiseerd door Daniel en Mark. Het was een heerlijke zonnige lentedag met 18 graden en 86 deelnemers. Daarvan bleven 55 na afloop eten in Orangerie Mattemburgh.

2 t/m 5 april: Flinke opkomst vanuit de GCCC-gelederen voor de 8e Happy Way van Ledorga: 44 NL-deelnemers van de in totaal 104 man tellende internationale groep. Dit paasweekend was uitgezet nabij Amiens in Noord-Frankrijk.

21 maart: Burchten, buitenplaatsen en bastions vanuit Loosdrecht. Zonnige lenterit die uitgezet was door de leden Wouter en Luco met 89 deelnemers, waarvan 53 eters bij het diner in bistro ’t Bruggetje.

20 februari : Algemene Leden Vergadering bij Mercedes-Benz Nederland B.V. in Utrecht. Met ruim 50 aanwezigen. Dick nam het voorzitterstokje over van Hans die op zijn beurt nu eindredacteur is van het GCCC Magazine. Michael nam afscheid als bestuurslid.