GCCC terugblik 2009

13 december 2009: Kerst- en Kastelenrit in sprookjessfeer met diavoorstelling over de homoseksuele sprookjeskoning Ludwig II vanuit Wijchen (Alverna) met 66 deelnemers, waarvan er 43 bleven eten in hotel restaurant Umberto.

17 en 18 oktober: Vlaamsweekend in de sfeer van de wielerklassieker De Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde en Hezele. Schitterend weekend met 30 deelnemers, overnachting in Van der Valk te Nazareth, bezoek aan brouwerij De Ryck en aan de wijnboer van Domein De Kluizen.

20 september: Toertje in Franse sfeer in de omgeving van Marknesse: La Provence in de Polder. Met bezoek aan Viva Lavendula en BBQ na afloop. Met 75 deelnemers, waarvan er 53 bleven BBQ’ en.

22 en 23 augustus 2009: Een weekendje onder de Groningse zomerzon met de Sail- en Spettertour met 37 deelnemers. Op de zaterdag een vrijblijvend bezoek aan Delfsail en na afloop een Amerikaanse BBQ in de tuin van Jaap Stienstra. Op de zondag een rit door het wierden cultuurlandschap met museumbezoek en diner.

19 juli 2009: Hooiberg Puzzelmeeting (lustrumeditie) in het teken van ‘Ja, zo’n reisje langs de Rijn, Rijn, Rijn’ met start in Leiden. Een rit georganiseerd door de GCCC-leden Ernst en Piet samen met gayzwemclub Plons. Een overwegend zonnige maar winderige rit met na afloop een grandioze picknick met 74 deelnemers.

20 juni 2009: Bijzondere Royal Queens Tours ritten tijdens Roze Zaterdag De Haag. Eentje was uitgezet langs verschillende ambassades van landen die de homo/ mensenrechten niet zo nauw nemen. Flinke opkomst met 42 klassiekers en 74 deelnemers. Daar kunnen de GCCC-organisatoren Kees en Eric (de Keeters) trots op zijn!

3 mei 2009: Een heerlijke afwisselende voorjaarsfotopuzzelrit: de Bloesemtocht vanuit Rhenen. Georganiseerd door de GCCC-leden Ruud en Sander met 79 deelnemers waarvan de helft bleef mee-eten in restaurant La Montagne.

5 april 2009: Dollen tussen de Bollen, toer door de bollenstreek en de boulevards van Katwijk en Noordwijk. Uitgezet door Dick van der Meer en Marco Hogervorst. Zeer hoge opkomst van 108 deelnemers en 60 man die bleven eten in restaurant Koetjes en Kalfjes.

8 maart 2009: Algemene Leden Vergadering bij Maranello in Hilversum met 48 belangstellenden. Bestuurslid evenementen Aldrin wordt opgevolgd door Marchel. Catering in Italiaanse stijl verzorgd door Ernst en Piet.