GCCC samen met Dafpoetsers in het Groene Hart

ZOETERMEER (19 mei 2007) – 31 GCCC’ers en 21 Dafpoetsers namen deel aan een schitterende en zonnige rit door het heerlijke Groene Hart: Tour le Coeur Vert. Na afloop bleven 9 man dineren in het NH Hotel Zoetermeer.

De rit was ruim 100 km en ging door plaatsen als Zoetermeer, Waddinxveen en Benthuizen. De Dafjes waren deze keer erg talrijk en ook in het voordeel om de rit te rijden.

De rit ging namelijk over vele smalle weggetjes en mogelijk nog smallere bruggetjes. Toch bleken deze hindernissen ook goed te doen voor een aantal grote Amerikaanse slagschepen, uiteraard met stuurbekrachtiging!

De tourtocht was speciaal uitgezet voor GCCC’ers die niet bij de Eurotour aanwezig konden zijn, maar ook voor liefhebbers van het oer-Hollandse merk Daf of juist voor iedereen die alvast zijn klassieker warm wilde laten lopen voor de Eurotour!

Onderweg konden een aantal zeer eenvoudige vragen worden beantwoord. Uit alle 7 foutloze inzendingen werden Chris en Fedor getrokken als prijswinnaar: een speciale fles Dafpoetsers wijn. Daarnaast was er een prijs voor de meest supergepoetste Daf en een presentje voor de ontwerper van het nieuwe logo van de Dafpoetsers.