GCCC presenteert zich enthousiast op Nationaal Oldtimer Festival

logo nationaal oldtimer festivalGCCC-stand op Nationaal Oldtimer Festival 10 aug. 2014ZANDVOORT – Op 10 augustus presenteerde de GCCC zich als club op het Nationaal Oldtimer Festival. We waren met 10 klassiekers en 14 leden op het festival aanwezig. Deze aanwezigheid heeft bijgedragen aan de naamsbekendheid en gezicht van de GCCC.

GCCC-voorzitter Mark: ‘Ondanks het uiteindelijke typische Nederlandse natte weer, kunnen we terugkijken op een gezellige dag met de aanwezige clubleden en, door onze leuk aangeklede stand, eveneens op voldoende kleurrijke expose!’

Clubvideo

Clublid Paul had speciaal voor deze gelegenheid een gloednieuwe video gemaakt van een aantal bijzondere auto’s die de GCCC als club rijk is.


Wat was er op het festival nog meer te zien?

Duizenden liefhebbers van klassiekers en oldtimers waren op de 8e editie naar het Circuitpark Zandvoort afgereisd om te kijken naar al het spektakel op het circuit en al het moois op de paddocks. Een mooi baanprogramma en een bijzondere Concours d’Elegance behoorden tot de blikvangers.

Speciaal Army spektakel!

Euro Dukesfest met de bekende oranje auto

Je kon ook genieten van stijlvolle theatermuziek productie met dans en muziek uit de jaren 40/50. Zo was er een complete Army Spektakelshow uitgevoerd door 4 Army Lady’s onder het commando van Sgt. Wilson. Met muziek van Glenn Miller, Marilyn Monroe, The Andrew Sisters, Doris Day, Vera Lynn, etc.

Ook waren de Euro Dukesfest aanwezig met General Lee’s en Rosco’s Police Cars, waarbij een DJ de southern country muziek liet horen.

Meer weten?

Bekijk of volg de Facebookpagina van dit festival.