Cross Country BBQ Drive – Toeren en puzzelen door het Groene Hart

Voor ZATERDAG 19 augustus nodigen Alexander, Erlend en Fred jullie uit voor een leuke rit door het echte Groene Hart van Holland, van boerderij naar boerderij. En tussendoor molens, slootjes, weidse uitzichten, pittoreske kleine weggetjes,  slingerende rivieren en oh ja een bijzondere  privécollectie, verstopt in een enorme loods! Afsluitend gaan we barbecueën en bij ons welbekende aloude Plashuis aan de Noordse Plas.

Startpunt

De tocht zal starten midden in de weilanden op de biologische boerderij met Limousin koeien van familie van Alexander. Jullie worden verwacht bij de hooiberg voor verse koffie en ambachtelijke traktatie vanaf 11u45. Voor wie nu al country en western gevoelens krijgt, trek gerust bijpassende laarzen aan  ;-)! En je hoed. We zullen met de puzzelrit starten vanaf  13.00 uur en tussendoor zijn er meerdere plekjes om van het uitzicht om je heen te genieten. Doe je best  want er zijn biologische boerenproducten te winnen!

Meerijden met elkaar kan deze keer ook weer, omdat we in een cijfer 8 rijden op de route. Halverwege kan men dus weer in zijn eigen auto stappen. Midden in de route bevindt zich ook de privé collectie waar we mogen binnenkijken. Deze is alleen doordeweeks en op zaterdag te zien. De kleine donatie die de eigenaar vraagt, wordt gedoneerd aan een van de grote liefdadigheidsdoelen in het land.

BBQ

We eindigen bij het welbekende Plashuis aan het water, waar we onze bolides kunnen uitstallen voor een mooie fotoshot. Bart en zijn team regelen een heerlijke BBQ voor ons met vis uit de eigen plas, vlees en groente en salades. Plus een heerlijke sorbet als toetje.

Nu hopen op veel zon en prettig weer!

Evenementenregeling

Helaas is dit evenement niet aangemeld bij de belastingdienst. Je geschorste oldtimer of youngtimer zal deze keer dus in de garage moeten blijven staan.

Aanmelden voor dit evenement is nu niet meer mogelijk. Er hebben zich 83 deelnemers aangemeld.

Het is natuurlijk het gezelligst om van begin tot eind mee te doen. De kosten voor de BBQ Drive inclusief het eten bedragen € 28,- per persoon  voor GCCC leden en € 31,-   pp voor introducés. Drankjes dienen zoals gebruikelijk los af te worden gerekend bij het Plashuis cafe-restaurant.

Zonder de BBQ is de deelname prijs € 3,25 pp voor leden en € 6,25 voor introducés

Honden kunnen worden meegenomen in het restaurant, maar moeten even buiten blijven bij het bezoek aan de privécollectie.

De GCCC Benelux stelt zich niet aansprakelijk voor schades aan personen en voertuigen  tijdens de rit en  het evenement.