30-jarig Jubileum

Op 17 mei bestaat onze geliefde vereniging 30 jaar!

En dat kunnen wij als bestuur niet zomaar voorbij laten gaan, meer zelfs: we trappen even hard op de rem om hier bij stil te staan.

Hoe doen we dat? Door op zaterdag 21 mei te doen waar we goed in zijn (= een rit organiseren om met onze old- en youngtimers weer een mooi stukje Nederland te verkennen) en dit dan uit te breiden met een feest. Jaja, je leest het goed: een heus feest om deze mijlpaal te markeren! We hebben hiervoor naar onze bescheiden mening een prachtige locatie uitgekozen midden in het hart van Gelderland. Daar hebben we een hele vleugel van het restaurant gereserveerd samen met de serre en een terras, dus we hopen op mooi weer om van dit jubileum een knaller te maken.

Hier verzamelen we ons rond 12 uur voor de traditionele koffie/thee met gebak.

Het start- en eindpunt van onze rit zijn hetzelfde, dus als je wilt kan je je auto daar laten staan en met iemand meerijden. De route is deze keer uitgezet door Patrick. Hij is in deze streek geboren en getogen en weet dus perfect langs welke paden en wegen hij ons moet sturen om dit prachtig deel van Nederland voor ons te ontsluiten. Het is eind mei dus pikken we gratis en voor niks hopelijk nog wat bloesem mee om deze dag nog mooier te maken.

Wanneer we terug zijn op onze startlocatie gaan de feestelijkheden van start met een receptie die aangeboden wordt door het bestuur. Er zullen een paar speeches en emotionele terugblikken op onze 30-jarige geschiedenis zijn. Daarna is het tijd voor de onthulling van de Jubileum Uitgave van ons Magazine en wie weet nog een paar andere verrassingen.

Vanaf 18 uur gaat het Walking Dinner / Buffet open om de hongerige magen te vullen. Het is hét moment om herinneringen op te halen en eens terug te blikken naar waar we ons 30 jaar lang mee bezig hebben gehouden. Zo rond 21 uur hebben we dan ook het dessert genuttigd, waarna er natuurlijk nog kan worden nagepraat.

Onze toplocatie heeft een maximum capaciteit van 120 personen. Wees er dus snel bij om dit unieke feest samen met ons mee te vieren.

Omdat dit evenement gericht is op het 30-jarig Jubileum van de GCCC, is deelname op onze leden gericht en niet op introducés.

Deelnamekosten zijn €17,50 p.p.

Jullie trouwe viervoeters mogen dit jubileum ook meevieren, mits opgevoed en aangelijnd.

Tot ziens op het Jubileum!

Mick, Wilfried, Rob, Klaus en Jerry,

Het bestuur van de GCCC.

Disclaimer

De GCCC is nimmer aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit of in verband met deelname aan een evenement. De deelnemers nemen altijd voor eigen rekening en risico deel aan een evenement. Tijdens de rit worden ook foto’s en video’s gemaakt. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan ben je hiervoor zelf verantwoordelijk door de fotograaf of filmer vriendelijk te vragen om geen beelden van jou te maken. De foto’s en video’s worden over het algemeen gedeeld op persoonlijke Facebook- en Instagrampagina’s van individuele deelnemers en de GCCC Facebookpagina