Waardering Ford Museum en sfeervol Fort Vijfhuizen

VIJFHUIZEN (19 nov. 2006) – Veel GCCC-leden hadden hun klassieker meegenomen naar de Van Ford naar Fort rit op 19 november 2006, al was het wel even wennen met een graadje of 8. Gelukkig bleef het nagenoeg droog weer, op een paar buitje na.

De 52 deelnemers kregen na koffie en gebak gelijk al een interessante rondleiding bij het Den Hartog Ford Museum. Daarna werd de omgeving verkend via een ruim 30 kilometer lange rit langs de lommerrijke lanen van Bloemendaal, Overveen en Aerdenhout. Dit prachtige Zuid Kennemerland staat bekend om z’n forten van huizen.

Fort Vijfhuizen

Nadat de deelenemers zich vergaapt hadden aan de kasten van villa’s in de omgeving van Bloemendaal en hun vragenformulier hadden ingevuld eindigde de rit bij Fort Vijfhuizen. Daar werd de GCCC opnieuw bijzonder welkom geheten. Ons GCCC promotieteam maakte gelijk van de gelegenheid gebruik om de beheerder van het Fort te overtuigen van het lidmaatschap van de GCCC. Hij bezit zelf ook een klassieker, een echte Corvette Stingray en houdt ook van roze! Een niet te versmaden combinatie die helemaal past bij de GCCC!

Mede organisator Arjan maakte vervolgens de antwoorden op de vragen bekend. Het liefdevolle duo Hans en Marc wonnen deze keer de hoofdprijs! De kunstzinnige rondleiding door het Fort en een voortreffelijke diner na afloop maakte deze Ford tot Fort rit geheel in stijl tot een zeer gevarieerd en geslaagd evenement!