Slingeren langs De Linge

LEERDAM (16 sept. 2007) – Prachtig weer en een schitterende rit door De Linge met een zeer groot deelnemersveld van bijna 100 man (inclusief een een paar vrouwen en kinderen).

Beeldreportages

Tweederde kwam uit de hoek van de GCCC en de rest vanuit gaymotorclub Pink Spirit. Voor een aantal GCCC’ers de ultieme mogelijkheid om ook eens op de motor mee te rijden en de eigen klassieker een dagje rust te geven.

De rit begon en eindigde in Leerdam bij Café Restaurant De Blauwe Hoed. Via de oude vestingwal en kade liepen we naar het Leerdams Glascentrum voor een bijzondere glasblaasdemonstratie.

Daarna reden we een 80 km lange slingertoer vol knusse dijkweggetjes, wegen dwars door fruitboomgaarden, langs kastelen, ruines, hollandse waterlinieforten, Heukelum en Asperen. Voor de motorrijders was er een extra lusje van 20 km gelegd.

Tegen begin van de avond konden maar liefst 65 mensen aanschuiven voor een prima driegangendiner in het paviljoen van De Blauwe Hoed. Nog niet eerder bleven we met zo’n grote groep met z’n allen na-tafelen.

Veel dank aan Fred + Michael voor de organisatie en Con + Koos voor het narijden van een groot deel van deze zeer geslaagde toerrit. Zo’n gezamenlijke rit met Pink Spirit is zeker voor herhaling vatbaar!