Kunst van professioneel poetsen

ETTEN-LEUR (21 sept. 2008) – De GCCC poetsdag was aangenaam en leerzaam. Twee poetsdemonstraties, een voor interieur en een voor de lak.

De poetsspullen zijn wel heel duur, maar we hebben genoeg goede tips gekregen die we ook bij goedkopere merken klassiekers kunnen gebruiken.

De ontvangst door onze gastheren Ton en Frans van Gool was uitstekend. Koffie met gebak bij binnenkomst. Bij de lunch Bretonse vissoep, warme worstenbroodjes en een uitgebreide keuze aan broodjes. De afsluitende borrel bestond uit diverse kaas en nootjes.

De aardige vertegenwoordigers van de gerenommeerde firma Swissvax lieten zien hoe je het interieur van een metalic grijze Mercedes Benz 380 SL uit 1980 het beste kunt laten blinken, zodat je helemaal de blits kunt zijn in deze klassieker! Daarnaast werd een zwarte Ford Escort 1.6I cabrio uit 1988 helemaal opgelapt tot een oogverblindende verschijning en gehuld in zwarte lakleer. De 14 deelnemers hebben er veel van opgestoken en genoten van een geslaagde demonstratiedag.