GCCC-leden en klassiekerliefde op Brabant TV

ROSMALEN (9 febr. 2008) – Leden van de GCCC bezoeken niet alleen eigen clubevenementen, maar trekken er ook op uit om oldtimerbeurzen te bezoeken.

Zo bezochten onze leden Rob en Jan op 9 februari  de bekende oldtimerbeurs van Autotron Rosmalen. Een verslaggeefster van Omroep Brabant spotte onze heren, toen ze een Aston Martin aan het bewonderen waren.

(Bron: Omroep Brabant TV, 6 min. 30 sec.)

Waar kijkt u naar? Rob de Q: “Waar ik naar kijk? Het is eigenlijk de voorkant waar ik op val. Het is een Aston Martin, daar word je altijd wel door aangetrokken”.

En waarom specifiek deze auto? Rob de Q: “Het is Engels, Brits hè.. en die auto heeft iets sensueels, ja, hele wulpse lijnen en toch is het kracht. Er zit kracht onder die motorkap. Door de carrosserie wordt die kracht bijna tegen gehouden, zoals een borstkas bij een getrainde sporter. Zo zie ik die auto. Liefde op het eerste gezicht, of hoe je het ook wilt noemen.”

En wat vond Jan ervan? Jan van H: “Erg prettige sfeer. Het was ook niet zo druk vandaag en dat vond ik juist ook erg prettig.”

Voor herhaling vatbaar? Beiden: “Jazeker, absoluut!”

De uitzending van Weekend Retour over de Oldtimerbeurs in Rosmalen is door Omroep Brabant TV uitgezonden. Ook op internet te zien in een You Tube variant.