Audicentrum inspirerend decor voor ALV-meeting GCCC

GCCC-bestuur anno 2014: met Marchel (evenementen), Marcel (penningmeester), Mark (voorzitter), Con (secretaris) en Hans (eindredacteur magazine)

BREDA – De GCCC had op 16 februari 2014 haar jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) en deze keer omhuld door een inspirerend decor van het prachtige Audicentrum in Breda.

Zwarte Audi met roze strik

Jarige Mark

Voorzitter Mark had voor de 62 aanwezigen geregeld dat de vergadering plaats mocht vinden op de grote vide van het moderne Audi-pand. Daarnaast serveerde hij op eigen kosten een keur aan ovenheerlijke broodjes. Dat had een feestelijke reden: onze flamboyante voorzitter vierde namelijk gelijk zijn verjaardag. Dank en nog van harte, Mark!

Roze aankleding

Een stijlvolle zwarte Audi was naast de bestuurstafel gezet, compleet met roze strik! De vrolijke roze bloemen en de fleurige aankleding waren weer belangeloos beschikbaar gesteld door ons bloemenmarkt-lid John! Dat zorgde bij elkaar voor een gezellige aankleding.

Een aantal van de speciale schoenen waarop Audi korting geeft, kon worden bewonderd door een aantal leden.Heerlijke hapjes en drankjes

De catering met verschillende heerlijke hapjes was in vertrouwde handen van de leden Ernst en Piet. Zij hadden daarnaast voor de benodigde catering ‘goodies’ gezorgd. Top! Paul, John en Mark (ook leden) zorgden ondertussen voor koffie/thee of een goed gevuld glas met bubbelende drankjes. Zo zie je maar weer, vele handen maken licht werk, voor en door GCCC-leden!

Mooie mannen in zwembroek

Uiteraard is er ook een vergadering gehouden. Bij de GCCC zijn deze bijeenkomsten absoluut niet saai, want bestuurslid Hans (redacteur van ons prachtige kleurrijke magazine) wist elke powerpointpagina verrukkelijk te versieren met een mooie atletische mannen in zwem- of onderbroek. Slim van het bestuur, de juiste afleiding bij een goed onderbouwd verhaal!

Naast de reguliere zaken kwamen ook een wijziging van het huishoudelijk reglement en de herverkiezing van Hans als bestuurslid/bladredacteur ter stemming aan bod. Alle voorstellen werden unaniem aangenomen door de leden. Een fantastisch resultaat voor ons zeer gewaardeerde GCCC-bestuur!

GCCC-webredacteur Erik Rijpstra neemt ook cadeautjes van Audicentrum Breda in ontvangstNieuwe fase voor GCCC Facebook!

Daarnaast stelde Paul zich voor als nieuwe beheerder van de GCCC Facebookpagina voor, waarmee deze facebookpagina een nieuwe interactieve fase ingaat! Paul neemt deze taken over van Erik, die gewoon verder gaat met het beheer van de GCCC-site, alweer voor het tiende jaar! Na de vergadering een staaltje van zijn creatieve kunnen zien door een beeldmontage van de evenementen van afgelopen jaar.

Cadeautjes van Audi

Na afloop van de ALV liet Paul nog een leuke video zien van alle GCCC-evenementen van 2013 en kregen alle aanwezigen een mooi roze plantje mee, als dank voor hun aanwezigheid. Dat was nog niet alles, want Audi had ook groots uitgepakt met een tegoedbon voor merkschoenen, een powerpack voor Apple of je een andere smartphone en toepasselijk Autodrop. Het loont dus om een ALV van de GCCC bij te wonen!

Kever en Volkswagen klassiekers bij ingang Audicentrum BredaKlassiekers om te bewonderen

Naast de 3 oldtimers die Audi voor haar ingang had neergezet, waren er op het parkeerterrein ook een aantal old- en youngtimers van leden te zien. Deze waren alweer van stal/uit de stalling gehaald, want het was tegelijkertijd ook een prachtige zonnige winterdag met voorjaarskriebels! Al met al een mooi gezicht! Als club kunnen we daarom terugkijken op een nuttig en gezellig eerste evenement van het nieuwe seizoen.

Met dank aan Audi Breda, John en John, Ernst en Piet, Paul, Aldrin en Erik, de bestuursleden van de GCCC en alle anderen die hebben meegeholpen om van deze ALV een geslaagde dag te maken!