ALV 2009: Aldrin geeft evenementenstokje door aan Marchel

HILVERSUM (8 mrt 2009) – Het GCCC-bestuur heeft na zeven jaar afscheid genomen van Aldrin als bestuurslid evenementencoördinatie. Marchel neemt de taak van Aldrin over.

Beelden

De Algemene Leden Vergadering (ALV) is dit jaar gehouden in de sfeervolle werkplaats van Maranello in Hilversum. Op zijn eerste ALV tikte voorzitter Hans de 20 agendapunten vlot af met een mooie bestuurshamer. Hulde!

Aldrin liet ons met een fotopresentatie nog een keer genieten van de evenementen uit 2008. Hoewel Aldrin geen bestuurslid meer is, blijft hij nog wel de internationale evenementen coördineren. In december organiseert hij samen met Jan van der Schee een diashow over de Duitse gayking Ludwig II.

Memoryspel

Hans zette Aldrin extra in het zonnetje. Van het bestuur ontving hij een Peugeot 504 cabriolet op schaal 1:18 in de kleur van zijn originele klassieker: donkerrood/paars met eigen kenteken! Als crea-bea voorzitter overhandigde Hans ook een eigen gemaakt kleurrijk memoryspel. Hierin zijn vrijwel alle klassiekers en gezichten van de leden te vinden. De bedoeling van het spel is dat Aldrin bij een bepaalde klassieker het passende lid zoekt en ook vindt 🙂

Roze Draad

In een toespraakje vertelde Hans de toehoorders dat Aldrin gezorgd heeft voor continuiteit. Zo is een evenementenman niet meer volledig bezig met het organiseren van evenementen, maar met het coördineren ervan.

Op z’n charmante manier wist Aldrin vaker leden enthousiast te krijgen om een GCCC-evenement in elkaar te draaien. Aldrin heeft daarop een speciale leidraad (Roze Draad) ontwikkeld, zodat ieder lid in principe een evenement kan organiseren. Gezelligheid staat daarin voorop, pas daarna komt het rijden van een rit.

Website

Daarnaast heeft Aldrin ook veel steun gehad van zijn vriend Erik. Samen hielden ze de deelnamelijsten en de e-mail bij en opperden ze nieuwe ideeën voor ritten.

Erik schreef de vele uitnodigingen en hield de website bij. Deze taken blijft Erik overigens gewoon doen. Hij informeerde de leden ook over de laatste webstatistieken van de site. Vooral de toevoeging van het ledengedeelte vorig jaar heeft voor duidelijk meer bezoekers gezorgd, met het record van 1435 unieke bezoekers in maart 2008.

Wat is verder op de ALV besproken?

  • Voorzitter Hans presenteerde met trots de GCCC clubpas. Op vertoon van deze pas krijg je nu al korting bij Gaysauna Steamworks en automaterialenbedrijf Brezan! Wie van de leden weet ook een bedrijf die onze club korting wil geven?
  • Secretaris Con wist te melden dat de GCCC inmiddels 242 (partner)leden heeft, tien meer dan het voorgaande jaar!
  • Samen met de mede-organisatoren van de ritten in 2009 heeft Marchel iedereen alvast warm laten lopen voor wat we straks mogen verwachten
  • Penningmeester Marcel lichtte de financiële mee- en tegenvallers toe en presenteerde de begroting van 2009.
  • Bladcoördinator Michael lanceerde in een flitsende presentatie ideeën voor verdere verbetering van het fraaie clubmagazine.

Het GCCC-bestuur dankt:

  • De passievolle eigenaar van Maranello voor zijn hartelijke ontvangst. Hij is tophandelaar in klassieke Italiaanse sportcars. Ook dank aan zijn vrouw.
  • Clubleden Ernst en Piet voor een geweldige catering met allerlei drankjes en verrukkelijke Italiaanse borrelhapjes.
  • Alle 48 leden die de de ALV hebben bijgewoond.