Voor je gelezen

Op deze pagina vind je berichten die door derden aan ons zijn toegestuurd. De inhoud valt geheel buiten verantwoordelijkheid van de GCCC.


Interclassics Brussel

Van vrijdag 17 november 2017 t.e.m. zondag 19 november 2017 staat Brussel in het teken van InterClassics Brussels met de mooiste en meest exclusieve oldtimers en alles daaromheen. Dit is het grootste oldtimer-evenement van België!

Centrale thema’s dit jaar zijn “The Big Five – Presenting The European National Motor Museums ” en “Cyclecars & Grand Sport”.

Voor meer informatie bezoek http://www.oldtimerweb.be/oldtimer-evenementen/interclassics-brussels_9887.aspx en  de InterClassics Brussels website:  https://interclassics.be/

Beste oldtimerliefhebber,
Na maanden van voorbereiding begint aanstaande vrijdag de derde editie van InterClassics Brussels. In november vorig jaar bezochten maar liefst 21.008 kopers, liefhebbers en dagjesmensen de tweede editie van InterClassics Brussels. De verwachtingen zijn ook dit jaar hoog gespannen; we verwachten dit jaar 25.000 bezoekers te mogen ontvangen en er zullen 400 exposanten en meer dan 1000 klassiekers aanwezig zijn. De komende dagen staat Brussels Expo in het teken van de mooiste en meest exclusieve oldtimers.
Bestel hier uw tickets met CCDA korting klik hier

Veiling Oldtimermuseum Oostvoorne

De collectie van het Oldtimermuseum de Rijkein  Oostvoorne wordt geveild. Dit museum zal bij menig GCCC-lid bekend zijn, want we hebben er nog recent (oktober 2015) een bezoek gebracht tijdens een GCCC-rit De eigenaar is in 2016 op 91-jarige leeftijd overleden en de nabestaanden zien geen kans om de collectie behoorlijk te onderhouden.

De veiling vindt plaats in Rotterdam op vrijdag 17 november a.s.:

Epic Classic Auctions BV RDM Onderzeebootloods

RDM-straat 1, 3089 JS Rotterdam

Kijkdagen:  woensdag 15 en donderdag 16 november

Adres kijkdagen:  De Pinnepot 23, 3233 JP Oostvoorne


Eurotour 2018

Van onze Britse zusterclub GCCG ontvingen we een vooraankondiging van de Eurotour 2018:


« Pagina 1 »