Van vrijdag 17 november 2017 t.e.m. zondag 19 november 2017 staat Brussel in het teken van InterClassics Brussels met de mooiste en meest exclusieve oldtimers en alles daaromheen. Dit is het grootste oldtimer-evenement van België!

Centrale thema’s dit jaar zijn “The Big Five – Presenting The European National Motor Museums ” en “Cyclecars & Grand Sport”.

Voor meer informatie bezoek http://www.oldtimerweb.be/oldtimer-evenementen/interclassics-brussels_9887.aspx en  de InterClassics Brussels website:  https://interclassics.be/

Beste oldtimerliefhebber,
Na maanden van voorbereiding begint aanstaande vrijdag de derde editie van InterClassics Brussels. In november vorig jaar bezochten maar liefst 21.008 kopers, liefhebbers en dagjesmensen de tweede editie van InterClassics Brussels. De verwachtingen zijn ook dit jaar hoog gespannen; we verwachten dit jaar 25.000 bezoekers te mogen ontvangen en er zullen 400 exposanten en meer dan 1000 klassiekers aanwezig zijn. De komende dagen staat Brussels Expo in het teken van de mooiste en meest exclusieve oldtimers.
Bestel hier uw tickets met CCDA korting klik hier